Арсенал — Вест Хем. Прогноз та анонс матчу англійської Прем’єр-ліги

Арсенал – Вест Хем прогноз, коефіцієнти та ставки на матч 26 грудня 2022

У понеділок, 26 грудня, на стадіоні «Емірейтс» відбудеться поєдинок між Арсеналом та Вест Хемом у рамках 17-го туру англійської Прем’єр-Ліги.

Арсенал

Сильні сторони: контратаки, контроль м’яча, гра першим номером

Слабкі сторони: гра при створенні офсайду, боротьба у повітрі

Арсенал посідає перше місце у турнірній таблиці чемпіонату Англії і перед поновленням АПЛ має комфортну перевагу над найближчим переслідувачем. Тепер Каноніри намагатимуться втриматися на лідируючій позиції, а для цього їм точно не можна втрачати очки на своєму полі.

Чемпіонат світу вплинув на кадровий потенціал лондонців, адже на мундіалі зазнав тяжкої травми провідний форвард команди Габріел Жезус. Найближчими місяцями Мікель Артета не зможе розраховувати на бразильця, тому вже в матчі з Вест Хемом йому потрібно буде шукати альтернативні варіанти в атаці.

Вест Хем

Сильні сторони: штрафні удари, атаки з флангів, захист за стандартних положень

Слабкі сторони: відбиття ударів з дальньої дистанції, відбиття атакуючих ударів урозріз

Молотобійці перебувають у нижній частині турнірної таблиці чемпіонату Англії та перед відходом на паузу програли три матчі поспіль у рамках АПЛ. Головний тренер команди Девід Мойєс вже перебуває під великим тиском і не якщо ситуація для Вест Хема не покращуватиметься, то незабаром наставник може залишити свою посаду.

У новому поєдинку Вест Хем гратиме другим номером, але цілком може зачепитися за очки, якщо покаже надійну та дисципліновану гру в захисті, а також зможе ефективно розпорядитися своїми моментами. Команда перебуває у добрій формі, адже під час чемпіонату світу зіграла кілька контрольних поєдинків.

Цікаві факти

• минулого сезону англійської Прем’єр-ліги Арсенал двічі обіграв Вест Хем — 2:1 та 2:0

• у трьох із останніх п’яти матчах між командами заходила ставка на тотал більше 2,5 голів

• також у трьох з останніх п’яти ігор між суперниками заходила ставка на «обидві команди заб’ють»

• Арсенал виграв чотири з останніх п’яти матчів проти Вест Хема у чемпіонаті Англії

• Вест Хем програв три останні матчі в рамках англійської Прем’єр-ліги

Котирування у букмекерській конторі 1xBet

Популярна серед футбольних уболівальників букмекерська контора 1xBet пропонує своїм гравцям наступні коефіцієнти на матч сімнадцятого туру чемпіонату Англії: на перемогу Арсеналу можна зробити ставку за 1,52, на нічийний результат – за 4,47, а успіх Вест Хема – за 6,45.

Прогноз

У цьому матчі Арсенал намагатиметься закріпитися як лідер чемпіонату Англії і на своєму полі Каноніри докладуть максимум зусиль для переможного результату. Цікаво буде подивитися, в якій формі перебувають обидва суперники після вимушеної паузи, але все Вест Хем справедливо є андердогом такої зустрічі. Тим не менш, Молотобійцям цілком під силу створити проблеми фавориту і на свій забитий м’яч вони можуть претендувати. Хорошим вибором стане ставка на «обидві команди заб’ють» за 1,91 від БК 1xBet.

Ексклюзивний бонус для ставок на АПЛ від БК Вбет