Тоттенхем – Манчестер Сіті. Прогноз та анонс матчу англійської Прем’єр-ліги

Тоттенхем – Манчестер Сіті прогноз та ставки на матч чемпіонату Англії, 5 лютого 2023

У неділю, 5 лютого, на стадіоні «Тоттенхем Хотспур» відбудеться поєдинок між Тоттенхемом та Манчестер Сіті у рамках 22-го туру англійської Прем’єр-Ліги.

Прогноз Тоттенхем – Манчестер Сіті 05.02.2023

Тоттенхем

Сильні сторони: створення шансів реалізації ударів з дальньої дистанції, реалізація гольових моментів;

Слабкі сторони: відбиття ударів з дальньої дистанції, захист після атак із флангів.

Тоттенхем минулого туру чемпіонату Англії нарешті перервав серію з двох поразок поспіль, обігравши на виїзді Фулхем. Підопічним Антоніо Конте було дуже важливо взяти три очки, адже команда та її головний тренер уже почали відчувати тиск із боку громадськості.

Шпори займають п’яту позицію у турнірній таблиці АПЛ і все ще мають непогані шанси поборотися за місце у першій четвірці. Для цього команді потрібно додати у плані стабільності, адже поки що лондонці досить часто втрачають очки. У новому поєдинку господарі будуть андердогами і щоб взяти три очки, їм потрібно показати свій найкращий футбол цього вечора.

Манчестер Сіті

Сильні сторони: реалізація моментів, створення гольових ситуацій; контроль м’яча;

Слабкі сторони: захист під час створення офсайду.

Городяни отямилися після поразки в манчестерському дербі і зуміли виграти два матчі поспіль у чемпіонаті Англії. Команда Пепа Гвардіоли продовжує гонитву за лідируючим Арсеналом, але все ще не може наблизитися до Канонірів, які поки не залишають шансів своїм переслідувачам.

Попереду Манчестер Сіті має складний виїзний поєдинок проти Тоттенхема і Городянам доведеться з відповідальністю поставитися до такої зустрічі. Нещодавно команда Гвардіоли обіграла Шпор у чемпіонаті, але програвала по ходу тієї зустрічі з рахунком 0:2. На цей раз Манчестер Сіті намагатиметься здобути більш впевнену перемогу.

Цікаві факти

• У матчі першого кола цього розіграшу чемпіонату Англії Манчестер Сіті переміг Тоттенхем із рахунком 4:2;

• У трьох з останніх п’яти матчів між командами у всіх турнірах заходила ставка на ТВ (2,5);

• Лише у двох із останніх п’яти поєдинках між суперниками заходила ставка на «обидві команди заб’ють»;

• Манчестер Сіті виграв три з останніх п’яти матчів проти Тоттенхема у всіх турнірах.

Коефіцієнти БК Vbet

Популярна букмекерська компанія Vbet пропонує своїм клієнтам наступні коефіцієнти на головний матч двадцять другого туру англійської Прем’єр-ліги: на перемогу Тоттенхема можна поставити за 4:60, на нічийний результат – за 4:30, а на успіх Манчестер Сіті – за 1:70.

Прогноз

Суперники зовсім нещодавно зустрічалися між собою у рамках матчу першого кола та подарували вболівальникам дуже класні поєдинок, у якому було забито одразу шість голів. Навряд чи їх нова зустріч буде такою видовищною та результативною, але все ж таки забиті м’ячі в такому матчі напевно будуть. І Тоттенхем, і Манчестер Сіті продовжують вирішувати турнірні завдання, тому в їхній мотивації забрати всі три очки сумніватися не доводиться. Перспективним варіантом для прогнозу є ставка на ТБ (3) за 1.96 від БК Vbet.

Бонусы для ставок на АПЛ в легальной букмекерской конторе Vbet: фрибет на первую ставку, кешбек со всех ставок на АПЛ, фрибеты за голы «Шахтера» и «Днепра» в еврокубках, турнир ставок с призовым фондом 200 000 гривен!