Англія – Україна. Анонс та прогноз матчу відбіркового раунду Євро-2024

Англія – Україна прогноз, коефіцієнти та ставки на матч 26 березня 2023

У неділю, 26 березня, на стадіоні «Уемблі» відбудеться поєдинок між збірними Англії та України у відборі на ЧЄ-2024

Прогноз Англія – Україна 26.03.2023

Англія

Сильні сторони: гра першим номером, контратаки, удари з дальньої дистанції;

Слабкі сторони: захист під час створення офсайду, реалізація моментів.

Гарет Саутгейт має великий вибір хороших виконавців у своєму розпорядженні і цього разу також постарався вибрати найкращий склад на матчі відбору на чемпіонат Європи. Перед англійцями стоїть завдання вийти на ЧЄ-2024 з першого місця, а отже, в домашніх поєдинках команда Саутгейта не має права втрачати очки.

У матчі другого туру проти України, збірна Англії зробить усе можливе, щоб порадувати місцевих уболівальників та здобути потрібний переможний результат. Наставник «Трьох левів» навряд чи експериментуватиме зі складом і зробить ставку на перевірених та досвідчених футболістів.

Україна

Сильні сторони: створення гольових моментів, контратаки;

Слабкі сторони: гра при стандартах біля своїх воріт, реалізація гольових моментів.

Збірна України підійшла до старту відбірної кампанії на чемпіонат Європи 2024 року у розібраному стані, з кадровими втратами та невизначеністю на тренерській позиції. Очолювати українців у майбутньому поєдинку Руслан Ротань як виконувач обов’язків головного тренера, який поєднує цю посаду з роботою в Олександрії та молодіжній збірній.

Тим не менш, у складі збірної України багато досвідчених та добрих футболістів, які представляють провідні європейські клуби. «Синьо-жовті» намагатимуться показати свій максимум у статусі андердогу і якщо зможуть зіграти у свій найкращий футбол, то цілком зможуть претендувати на сенсацію.

Цікаві факти

• Востаннє команди зустрічалися у чвертьфіналі чемпіонату Європи 2020: Англія перемогла Україну з рахунком 4:0;

• Лише в одному з останніх п’яти матчів між командами заходила ставка на ТБ (2,5) (1.85);

• Також лише в одному з останніх п’яти поєдинках між суперниками заходила ставка на «обидві команди заб’ють» (2:30);

• Україна лише одного разу у своїй історії обіграла Англію.

Коефіцієнти БК Вбет

Дуже популярна серед футбольних уболівальників букмекерська компанія Вбет пропонує своїм клієнтам такі коефіцієнти на матч відбору на чемпіонат Європи 2024 року: на перемогу Англії можна поставити за 1.35, на нічийний результат – за 5.60, а на перемогу України – 9.30.

Прогноз

У цьому матчі є очевидний фаворит – команда Англії на своєму стадіоні намагатиметься взяти три очки у грі проти історично зручного для себе суперника. Українська команда знаходиться не в найкращих кондиціях і цікаво буде подивитися, як гості впораються з атакуючим потенціалом господарів. Головним завданням «синьо-жовтих» вистоятиме і не пропустити швидкий м’яч у свої ворота, але все ж таки клас «Трьох левів» має відіграти вирішальну роль у такому поєдинку. А логічним вибором стане ставка на Ф1 (-1,5) за 1,95 від БК Вбет.

Бонусы для ставок на АПЛ в легальной букмекерской конторе Vbet (амбассадор — Александр Зинченко!): фрибет на первую ставку, кешбек со всех ставок на АПЛ, турнир ставок с призовым фондом 200 000 гривен!